TULE TEKIJÄKSI HYVÄÄN SEURAAN

Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura. Seurassa pelaa yhteensä noin 4300 jalkapalloilijaa. Toimintaa on sekä harraste- että kilpaurheilussa.

Haemme jatkuvasti laaja-alaisesti eri alojen osaajia tekijäksi seuraamme. Tekijät pääsevät tutustumaan liikunta-alan organisaatioon ja tekemään oman alansa tai harrastuksensa tehtäviä. Osasta tehtävistä pystymme maksamaan palkkioita ja korvaamaan aiheutuneita kuluja. Osa tehtävistä on vapaaehtoispohjaisia.

Seurassa on paljon tehtäviä ja toiminnan kehittämiseksi voidaan aina mukaan ottaa lisää tekijöitä. Pitkä lista tehtävistä kannattaa lukea loppuun asti ja jos sieltä ei löydy sinua kiinnostavaa osa-aluetta voit olla yhteydessä siitä huolimatta.

Mahdollisia tehtäviä, joihin pääsee osallistumaan ovat mm. lasten ja nuorten ohjaaminen, valmentaminen, erotuomaritoiminta, liikuntatapahtumien järjestäminen, tapahtumien organisointi, viestintä ja tiedottaminen, IT-järjestelmien hallinta, projektitehtävät ja muut seuran kehittämis- ja talkootyöt. Ilveksessä tehtävien tekeminen on suurimmalle osalle pääasiassa mukava harrastus. Tämän lisäksi Ilveksessä mukana oleminen voi avata mahdollisuuksia jatkaa seurassa osa-aikaisissa tehtävissä sekä mahdollistaa verkostoitumisen Tampereen alueen muihin seuroihin, liikuntajärjestöihin ja yrityksiin. Ilves on työllistänyt seuran sisällä olevia henkilöitä viime vuosina ja tämän lisäksi seurassa työskennelleitä henkilöitä on lisääntyvässä määrin rekrytoitu myös muihin tehtäviin Pirkanmaan ja Suomen alueella. Toimiminen Ilveksessä on ollut myös monelle nuorelle, usein opiskeluiden lomassa, hyvä paikka aloittaa työkokemuksn kerääminen ja saada näin työkokemusta erilaisista tehtävistä

Odotamme seuraan tulevilta henkilöiltä oma-aloitteellisuutta ja positiivista asennetta uusi asoita kohtaan. Tuemme henkilön kouluttamista ja jokaiseen oppimisvaiheeseen löytyy seurastamme kehittäviä ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Tule mukaan hyvään harrastukseen tai edistämään opiskelujasi sekä työuraasi energiseen sekä kehittämisorientoituneeseen Ilvekseen!

Jos kiinnostuit, käy täyttämässä ilmoittautumislomake, niin otamme yhteyttä sinuun.

Lisätietoja

Ilves Ry jalkapallojaosto: 

Urheilutoimenjohtaja
Janne Räsänen janne.rasanen(at)ilves.fi, 040-7495199

Futis-Liigan toiminnajohtaja

Risto Valkeala risto.valkeala(at)ilves.fi 040-5430670

Ilveksestä:

Harrastetoiminnan ydin on Suomen suurin kortteliliiga – Ilves Futis-Liiga, johon osallistuu vuosittan yli 3500 pelaajaa. Toiminta ryhmiä on 3-vuotiaiden lapsi + vanhempi ryhmistä aina aikuisten kunnossa kaiken ikään ryhmiin saakka. Lisäksi Ilves järjestää junioreiden  ympärivuotista talvitoimintaan harrastetasolla. https://www.ilvesfutisliiga.fi 

Poikien ja tyttöjen junioriedustusjoukkueissa pelaa noin 650 pelaajaaja. Ilves on mukana Sami Hyypiä Akatemian toiminnassa, jossa kehitetään suomalaista jalkapalloa kokonaisvaltaisesti ja luodaan pelaajan laadukas arki toimintamalleja. Tyttöjen ja poikien juniorijoukkueet ovat hyvää kansallista kärkitasoa ja tavoittelee Pohjoismaista huipputasoa. Maajoukkuepelaajien määrä on kasvanut tasaisesti ja viime vuosina on myös Ilves pelaajia siirtynyt kansainvälisiin huippujoukkueisiin ja liigoihin säännöllisesti. https://www.ilvesjalkapallo.fi/

Olemme Suomen Olympiakomitemian Tähtiseura. Siitä pystyy halutessaan lukemaan lisää: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseurat-seurojen-laatuohjelma/.

Ilveksen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2020 korkeimmalla sarjatasolla Kansallisessa Liigassa ja miesten edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa. Miesten edustusjoukkue voitti kaudella 2019 Suomen Cupin mestaruuden. 

https://ilveksennaiset.fi/

https://ilvesedustus.fi/