TULE TEKIJÄKSI HYVÄÄN SEURAAN

Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura. Seurassa pelaa yhteensä n. 3000 jalkapalloilijaa. Toimintaa on sekä harraste- että kilpaurheilussa. Ilves Jalkapallo valittiin vuoden Tamperelaiseksi 2012 Tampere tunnetuksi ry:n ja Tamperelainen-lehden kilpailussa.

Haemme jatkuvasti laaja-alaisesti eri alojen osaajia tekijäksi seuraamme. Tekijät pääsevät tutustumaan liikunta-alan organisaatioon ja tekemään oman alansa tai harrastuksensa tehtäviä. Osasta tehtävistä pystymme maksamaan palkkioita ja korvaamaan aiheutuneita kuluja. Osa tehtävistä on vapaaehtoispohjaisia.

Seurassa on paljon tehtäviä ja toiminnan kehittämiseksi voidaan aina mukaan ottaa lisää tekijöitä. Pitkä lista tehtävistä kannattaa lukea loppuun asti ja jos sieltä ei löydy sinua kiinnostavaa osa-aluetta voit olla yhteydessä siitä huolimatta.

Mahdollisia tehtäviä, joihin pääsee osallistumaan ovat mm. lasten ja nuorten ohjaaminen, valmentaminen, liikuntatapahtumien järjestäminen, tapahtumien organisointi, viestintä ja tiedottaminen, IT-järjestelmien hallinta, projektitehtävät ja muut seuran kehittämis- ja talkoo-työt. Ilveksessä tehtävien tekeminen on suurimmalle osalle pääasiassa mukava harrastus. Tämän lisäksi Ilveksessä mukana oleminen voi avata mahdollisuuksia jatkaa seurassa osa-aikaisissa tehtävissä sekä mahdollistaa verkostoitumisen Tampereen alueen muihin seuroihin, liikuntajärjestöihin ja yrityksiin. Ilves on työllistänyt seuran sisällä olevia henkilöitä viime vuosina ja tämän lisäksi seurassa työskennelleitä henkilöitä on lisääntyvässä määrin rekrytoitu myös muihin tehtäviin Pirkanmaan alueella.

Odotamme seuraan tulevilta henkilöiltä hyvää asennetta, oma-aloitteellisuutta ja positiivisuutta. Tuemme henkilön kouluttamista ja jokaiseen oppimisvaiheeseen löytyy seurastamme kehittäviä ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Tule mukaan hyvään harrastukseen tai edistämään opiskelujasi sekä työuraasi energiseen sekä kehittämisorientoituneeseen Ilvekseen!

Jos kiinnostuit ota yhteyttä:
Ilves kehityspäällikkö
Toni Hevonkorpi toni.hevonkorpi(at)ilves.fi, 040-717 7106

Ilves toiminnanjohtaja
Risto Valkeala risto.valkeala(at)ilves.fi, 040-543 0670

Ilves nuorisopäällikkö
Markus Paananen markus.paananen(at)ilves.fi, 040-737 6000

Ilveksestä:

Harrastetoiminnan ydin on Suomen suurin kortteliliiga – Ilves Futis-Liiga. Lisäksi Ilves järjestää lähiliikuntaa talvella futsal-kerhojen muodossa. Yhdessä kaupungin kanssa Ilves on järjestämässä kerhotoimintaa Tampereen ala- ja yläkouluissa sekä liikuntatapahtumia päiväkoti-ikäisille. Ilves on Nuoren Suomen Sinettiseura. Kilpa- ja huippu-urheilun puolella on n. 750pelaajaa. Poikien ja tyttöjen junioriedustusjoukkueet on valittu Sami Hyypiä Akatemian toimintaan. Tyttöjen ja poikien juniorijoukkueet ovat hyvää pohjoiseurooppalaista tasoa ja mm. maajoukkuepelaajien määrä kasvaa koko ajan. Ilveksen naisten edustusjoukkue pelaa alkavalla kaudella 2015 korkeimmalla sarjatasolla Naisten Liigassa ja miesten edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa. Jalkapallojaoston toiminnan alla on myös Suomen menestynein futsalin edustusjoukkue Ilves FS. Naisten ja miesten futsalin edustusjoukkueet pelaavat liigassa.