TOIMINTAMAKSUT 2018

Mobiilijäsenkortti, Ilves-Appi

Aloitamme Ilves-Appin käytön Ilves ry:n jäsenkorttina vuoden 2018 alusta.
Mobiilijäsenkortin saat ladattua Play Kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS). Sovellus ei tue Windows käyttöjärjestelmää.
Pelaajiemme toimintamaksu sisältää Ilves ry:n jäsenmaksun.

Mikäli pelaajan (jäsenen) käytössä ei ole älypuhelinta, huoltaja voi laittaa pelaajan puhelinnumeron paikalle oman puhelinnumeronsa (iOS tai Android, sovellus ladattava kaupasta) jolloin jäsenkortti näkyy huoltajan puhelimessa.

Pelaajan joukkueen tiedotus välittyy myös rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuihin huoltajien puhelinnumeroihin (Android tai iOS), huom! Ilves-Appi ladattava. Jos myöhemmin haluatte vaihtaa puhelinnumeroa pelaajan numeroksi, se onnistuu lähettämällä sähköpostia aiheesta osoitteeseen appi@ilves.fi.
Jos et voi ladata Ilves-Appia jäsenkortiksesi, ota yhteys appi@ilves.fi

Sovelluksen käyttöönotto tapahtuu vuoden vaihteessa, tiedotamme asiasta lähempänä!


JUNIORIEDUSTUSTOIMINNAN TOIMINTAMAKSUT 2018

Jokainen junioriedustustoiminnan pelaaja rekisteröityy nettisivujen kautta toimintaan. Maksamalla ensimmäisen toimintamaksuerän pelaaja sitoutuu Ilves ry/joukkueen toimintaan kaudelle 2018. Kauden toimintamaksut ja maksuaikataulut ikäluokittain sekä maksuohjeet näet tästä linkistä.

Rekisteröityminen tapahtuu kolmessa vaiheessa:

Vaihe 1:  Joukkueen/ikäluokan valinta (alla olevista linkeistä)

Vaihe 2:  Henkilötietojen tallentaminen

Vaihe 3:  Laskun tulostus tai lähetys haluamaanne sähköpostiin.

Lisäksi saatte sähköpostiinne vahvistuksen rekisteröitymisestä, joka sisältää myös linkin 1. erän laskuun ja viitenumeron. Seuraavat erät laskutetaan kuukausittain, lasku lähetään pelaajan huoltajan sähköpostiin, huom! vaihtuvat viitenumerot.

HUOM! Sivusto on tietosuojattu (katso tietosuojaseloste )

Henkilötietojen tallentamisen yhteydessä kysymme myös suostumuksen pelaajan kuvan ja henkilötietojen julkaisemiseen (lue tästä), sekä sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen, esimerkiksi seuran kuukausikirje ja seuran markkinointikirjeet.

Vaihe 1:  Joukkueen/ikäluokan valinta

POJAT                                                     TYTÖT