TOIMINTAMAKSUT 2021

Mobiilijäsenkortti, Ilves-Appi

Mobiilijäsenkortin saat ladattua Play Kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS). Sovellus ei tue Windows käyttöjärjestelmää.
Pelaajiemme toimintamaksu sisältää Ilves ry:n jäsenmaksun.

Mikäli pelaajan (jäsenen) käytössä ei ole älypuhelinta, huoltaja voi laittaa pelaajan puhelinnumeron paikalle oman puhelinnumeronsa (iOS tai Android, sovellus ladattava kaupasta) jolloin jäsenkortti näkyy huoltajan puhelimessa.

Pelaajan joukkueen tiedotus välittyy myös rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuihin huoltajien puhelinnumeroihin (Android tai iOS), huom! Ilves-Appi ladattava. Jos myöhemmin haluatte vaihtaa puhelinnumeroa pelaajan numeroksi, se onnistuu lähettämällä sähköpostia aiheesta osoitteeseen appi@ilves.fi.
Jos et voi ladata Ilves-Appia jäsenkortiksesi, ota yhteys appi@ilves.fi

Shortly about Ilves juniorteams in English

JUNIORIEDUSTUSTOIMINNAN TOIMINTAMAKSUT 2021

Jokainen junioriedustustoiminnan pelaaja rekisteröityy nettisivujen kautta toimintaan. Maksamalla ensimmäisen toimintamaksuerän pelaaja sitoutuu Ilves ry/joukkueen toimintaan kaudelle 2021. Kauden toimintamaksut ja maksuaikataulut ikäluokittain sekä maksuohjeet näet tästä linkistä (PÄIVITETTY 10.11.2020)

Rekisteröityminen tapahtuu kolmessa vaiheessa:

Vaihe 1:  Joukkueen/ikäluokan valinta (alla olevista linkeistä)

Vaihe 2:  Henkilötietojen tallentaminen

Vaihe 3:  Laskun tulostus tai lähetys haluamaanne sähköpostiin.

Lisäksi saatte sähköpostiinne vahvistuksen rekisteröitymisestä, joka sisältää myös linkin 1. erän laskuun ja viitenumeron (HUOM Viitenumero aina sama). Maksuerät maksetaan valintasi mukaan kerralla, 3kk erissä tai kuukausittain 

HUOM! Sivusto on tietosuojattu (katso tietosuojaseloste )

Henkilötietojen tallentamisen yhteydessä kysymme myös suostumuksen pelaajan kuvan ja henkilötietojen julkaisemiseen (lue tästä), sekä sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen, esimerkiksi seuran kuukausikirje ja seuran markkinointikirjeet.

Vaihe 1:  Joukkueen/ikäluokan valinta

POJAT                                                       TYTÖT