Ilves Aamuharjoittelu ja mv.klubi kesä

Ilveksen maalivahtiklubin ilmoittautuminen on auki

Alla on ilmoittautumisohjeet ja harjoitukset Ilveksen maalivahtiklubin ja maalivahtien harjoituksiin kesäksi 2019.

Maalivahtiklubi jatkuu kesän osalta pääasiallisesti E-junioreilla ja D-tytöillä maanantaisin sekä F-junioreilla tiistaisin. Vanhempien ikäluokkien maalivahtitreenit ovat viikkokohtaisesti listattu. Niihin ei tarvitse erillistä ilmoittautumista. Osalla viikoista treenit ovat muiden päällekkäisyyksien vuoksi perjantaina. Maalivahtiklubissa käydään maalivahdin perustekniikoita esimerkiksi heittäytymisestä ja läpiajojen torjunnasta sekä pohditaan yhdessä mitä missäkin tilanteessa maalivahdin tulisi tehdä. Tärkeintä osallistujalla on innokkuus ja halu oppia uutta. Jos olet innostunut olemaan maalivahti - mukaan treeneihin!

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen F- ja E-junioreiden sekä D-tyttöjen maalivahtiklubiin TÄSTÄ

Maalivahtiklubien ja vanhempien maalivahtien kesän maalivahtiharjoitusten AJAT JA PAIKAT VOIT KATSOA TÄSTÄ

Ilveksen kesän 2019 aamuharjoitteluun ilmoittautuminen auki

Ilveksen toiminnassa tärkeä osa toimintaa ollut jo vuosia kesän aamuharjoittelu. Ilmoittautuminen on jälleen aamuharjoitteluun auennut. Junioriedustusjoukkueiden pelaajat saavat lisää tietoa aamuharjoittelusta oman ikäluokkansa kautta.

Aamuharjoittelua on tarjolla F -junioreista alkaen aina pelaajan polun huipulle asti ja jokaisessa vaiheessa aamuharjoittelua ovat suunnittelemassa ja harjoituksia vetämässä seuran pää- ja osa-aikaiset ammattivalmentajat sekä kokeneet junioriedustusjoukkueiden valmentajat. Mukana treeneissä nähdään kesän aikana varmasti myös edustusjoukkueiden pelaajia.

Kesä on parasta aikaa liikkua monipuolisesti ja harjoitella jalkapallotaitoja ikävaiheeseen sopien. Moni pelaaja on ottanut kesän erinomaisena mahdollisuutena ja aamuharjoittelun sekä omatoimisen treenaamisen kautta on nähty komeita kehityskaaria yhdenkin kesän aikana.

Aamuharjoittelun ryhmissä paikkoja on rajallisesti ja niitä täytetään vanhemmissa ikäluokissa pelaajakriteerien mukaisessa järjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin on paikkoja, pyrimme lisäämään toimintaryhmiä mahdollisuuksien mukaan. Ilmoittaudu siis nopeasti, kun olet saanut infon oman joukkueesi / seurasi kautta.

Ilmoittautua voi myös tästä: ILMOITTAUDU KESÄN 2019 AAMUHARJOITUKSIIN

Ryhmät ja harjoitukset voit katsoa TÄSTÄ