Tampereen alueen aamuharjoittelu syksystä kevääseen

Aamuharjoittelua järjestetään Tampereella korkeakouluopiskelijoille, 2.asteen oppilaille (lukio ja ammattikoulut), yläkoulun oppilaille sekä alakoulun 5.- ja 6.-luokkalaisille.

Ilves vastaa 2.asteen ja yläkoulujen oppilaiden aamuvalmennuksesta jalkapallossa, jota järjestetään yhdessä Tampereen kaupungin ja liikuntapainoitteisten koulujen sekä Tampereen Urheiluakatemian ja Suomen Palloliiton Tampereen Piirin kanssa.


Yläkoulun aamuharjoittelu alkaa viikolla 36. Ilmoittautumisen vahvistaminen tai aamuvalmennukseen hakeminen on auennut.

Tietoa jalkapallon yläkouluikäisten aamuharjoitteluun osallistumisen vahvistamisesta tai aamuharjoituksiin hakeutumisesta lukuvuodelle 2018 - 2019

Ilves osallistuu Tampereen Urheiluakatemian kanssa pikkuakatemian jalkapallon aamuharjoittelun toteutukseen. Pikkuakatemian ryhmiin valitaan seurojen ja Palloliiton Tampereen Piirin yhdessä työstämien kriteerien kautta. Jos olet päässyt Sammon, Hatanpään tai Tesoman liikuntapainotteiselle luokalle ja pelaat Etelä-Länsi- tai Alueliigassa jalkapalloa voit osallistua aamuharjoitteluun.

Jos täytät yllä olevat kriteerit - VAHVISTA ILMOITTAUTUMISESI Ilveksen aamuharjoittelun ryhmään TÄSTÄ

 

Pelaajia voidaan ottaa enemmän mukaan aamuharjoitteluun, jos valmennus- ja olosuhderesurssit antavat tähän mahdollisuuden. Tässä tapauksessa pelaajat valitaan mukaan seuran valmennuslinjan kriteerien mukaisesti.

Jos et ole liikuntapainotteisella luokalla ja haluat osallistua yläkoulun aamuharjoitteluun. Hae mukaan TÄSTÄ

Ilmoitamme kaikille Ilveksen yläkoulun aamuvalmennuksen ryhmiin päässeille harjoitusten alkamisesta sähköpostitse. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa viikolla 36.

Aamuharjoittelun valmentajat ovat Ilveksen pää- ja osa-aikaisia ammattivalmentajia.


Aamuvalmennuksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä:

Markus Paananen
Ilves
Valmennuspäällikkö
markus.paananen<at>ilves.fi
040-7376000