12.3.2014 Vanhempaintapaaminen

Jani kertoi joukkueen kuulumisia treenien aikana Kuplahallin pukuhuoneessa.

Treenattavat asiat on jaettu jaksoihin, ja viime jaksoilla on treenattu mm yksi vastaan yksi pelaamista sekä ensikosketusta palloon. Tila-ahtauden vuoksi ryhmä on jaettu ryhmiin, jotta aika saadaan mahdollisimman tehokkaasti käytettyä. Tasoryhmäjakoa käytetään myös siksi, että kaikki saavat voivat harjoitella motivoivassa ja eteenpäin vievässä joukossa. Jani kuitenkin teroitti, ettei tasoryhmät ole mikään lopullinen jako, vaan ryhmät elävät jatkuvasti tilanteen mukaan.

Tulevista turnauksista oli puhetta periaatteella, että osallistutaan niihin turnauksiin joista on eniten pojille hyötyä. Eli ei etsitä helppoja vastuksia, vaan pelejä joissa kehitytään eteenpäin. Vastuksia on vaan hankala löytää - nyt on vireillä yhteistyö Nokian Nopsin kanssa, ja ainakin kaksi peliä on sovittuna.

Pelit ovat menneet hyvin - ja niitä on marraskuun jälkeen pelattu yllättävänkin paljon. 40 pelistä on voitettu 37, tasureita on kolme, tappioita ei yhtään :) Erityisen iloinen Jani oli siitä, että peleissä on ollut nähtävissä asioita, joita on harjoituksissa treenattu. Eli pojat ovat sisäistäneet asiat ja osaavat niitä hyödyntää myös pelitilanteissa.

Kesällä tulee olemaan n. kuukauden tauko harjoituksta, mutta ajankohta on vielä auki. Muutoin kesällä harjoiteltaneen kolme kertaa viikossa.

Ilmoittautuminen Osallistujat.comiin on tärkeää, jotta valmentajat voivat etukäteen miettiä mahdollisimman hyvin treenien kulun. Muistakaa siis kaikki käydä klikkaamassa pojat treeneihin mukaan!

Asmo lupasi lisätä Osallistujiin myös muistutuksen/kimppaviestin maksuista.

* lisätty: Kesän kuukauden treenitauko jakautunee kahtia. Ensimmäinen parin viikon breikki on heinäkuussa ja toinen koulujen alkaessa elokuussa.