Real Madrid Foundationin jalkapallokoulu Tampereella

Nyt on Ilveksen junioreilla upea mahdollisuus saada jalkapallo-oppia aivan maailman terävimmältä huipulta. 7.-11.7. Ilves järjestää yhteistyössä Real Madridin kanssa jalkapallokoulun Kaupin urheilupuistossa. Jalkapallokoulu on suunnattu 1999 - 2007 syntyneille tytöille ja pojille. Suomessa Real Madridin Foundation Clinic järjestetään vain Tampereella. Tarkempaa tietoa jalkapallokoulusta löydät tästä  linkistä.

Kaikki jalkapallokoulun harjoitukset vedetään Real Madridin akatemiavalmentajien johdolla ja heidän apunaan toimii Ilveksen juniorivalmentajia. Jokaisena viitenä jalkapallokoulupäivänä harjoitellaan 2,5 tuntia. Pelaajat jaetaan harjoitusryhmiin iän ja tason mukaan.

Ilveksen junioreilla on nyt mahdollisuus ilmoittautua mukaan jalkapallokouluun ennen muita. 5.3. asti jalkapallokouluun voi ilmoittautua ainoastaan tämän linkin
https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=1A4FF691E169BE01C2257C890048C22E   kautta. 
Sen jälkeen ilmoittautuminen aukaistaan myös muille kuin Ilves-junioreille. Varmistaaksesi paikkasi tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa, kannattaa toimia nopeasti.

Lisätietoja jalkapallokoulusta saat Toni Hevonkorvelta toni.hevonkorpi@ilves.fi tai 040 7177106.