D13-12 Akatemia (2006-07)

U13 Academy

Tervetuloa Ilveksen D13-12 Akatemian kotisivuille.

Ilves_D_Akatemia.jpg

D-Ikäluokka (2006 ja 2007 syntyneet pojat) on jaettu viiteen eri ryhmään, jotka ovat Ilves pojat D-Akatemia, P06 edustus, P06 värit, P07 edustus ja P07 värit.

Peliryhmien sisällä ryhmät voidaan jakaa tason mukaan pienempiin peliryhmiin. Tavoitteena on taata jokaiselle pojalle taito- ja kehitystasoon liittyen oikea harjoitus- ja peliympäristö.

D-Akatemia on ikäluokan edistyneimpien tason joukkue, joka pelaa sekä vuotta vanhempien että oman ikäluokkansa kilpatason joukkueita vastaan. Joukkue osallistuu myös kansainvälisiin kilpatason turnauksiin. D-akatemia on mukana Sami Hyypiä Akatemian toiminnassa sekä mm. Suomen ja Ruotsin välisessä Nordic Academy Games -turnaustoiminnassa.  

P06 ja P07 edustusjoukkueet ovat ikäluokkansa edustusjoukkueita, jotka pelaavat oman ikäluokkansa kilpatason joukkueita vastaan. Osa pojista pelaa myös D-akatemissa.

P06 ja P07 Värit ovat tavoitteellisia joukkueita, joiden toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja sitoutumista harjoitteluun sekä pelaamiseen. Joukkueet pelaa niin kilpa- kuin haastetasolla sarjapelejä, turnauksia ja harjoitusotteluita.