D13-12 Akatemia (2008-09)

U13 Academy

Tervetuloa Ilveksen D13-12 Akatemian kotisivuille.

JPDakatemia2020.jpg

D-ikäluokka (2008 ja 2009 syntyneet pojat) on jaettu viiteen eri ryhmään, jotka ovat Ilves pojat D-Akatemia, P08 edustus, P08 värit, P09 edustus ja P09 värit. Peliryhmien sisällä ryhmät voidaan jakaa tason mukaan pienempiin peliryhmiin. Tavoitteena on taata jokaiselle pojalle taito- ja kehitystasoon liittyen oikea harjoitus- ja peliympäristö.

D-Akatemia on ikäluokan edistyneimpien tason joukkue, joka pelaa sekä vuotta vanhempien että oman ikäluokkansa kilpatason joukkueita vastaan. Joukkue osallistuu myös kansainvälisiin kilpatason turnauksiin. D-akatemia on mukana Sami Hyypiä Akatemian toiminnassa sekä mm. Suomen ja Ruotsin välisessä Nordic Academy Games -turnaustoiminnassa.  

P08 ja P09 edustusjoukkueet ovat ikäluokkansa edustusjoukkueita, jotka pelaavat oman ikäluokkansa kilpatason joukkueita vastaan. Osa pojista pelaa myös D-akatemissa.

P08 ja P09 Värit ovat tavoitteellisia joukkueita, joiden toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja sitoutumista harjoitteluun sekä pelaamiseen. Joukkueet pelaa niin kilpa- kuin haastetasolla sarjapelejä, turnauksia ja harjoitusotteluita.


Ilves P08-joukkueella on myös oma kotisivu osoitteessa:
Ja Ilves P09-joukkue löytyy osoitteesta: