D13-12 Akatemia (2007-08)

U13 Academy

Tervetuloa Ilveksen D13-12 Akatemian kotisivuille.

JPDakatemia2020.jpg

D-Ikäluokka (2007 ja 2008 syntyneet pojat) on jaettu viiteen eri ryhmään, jotka ovat Ilves pojat D-Akatemia, P07 edustus, P07 värit, P08 edustus ja P08 värit.

Peliryhmien sisällä ryhmät voidaan jakaa tason mukaan pienempiin peliryhmiin. Tavoitteena on taata jokaiselle pojalle taito- ja kehitystasoon liittyen oikea harjoitus- ja peliympäristö.

D-Akatemia on ikäluokan edistyneimpien tason joukkue, joka pelaa sekä vuotta vanhempien että oman ikäluokkansa kilpatason joukkueita vastaan. Joukkue osallistuu myös kansainvälisiin kilpatason turnauksiin. D-akatemia on mukana Sami Hyypiä Akatemian toiminnassa sekä mm. Suomen ja Ruotsin välisessä Nordic Academy Games -turnaustoiminnassa.  

P07 ja P08 edustusjoukkueet ovat ikäluokkansa edustusjoukkueita, jotka pelaavat oman ikäluokkansa kilpatason joukkueita vastaan. Osa pojista pelaa myös D-akatemissa.

P07 ja P08 Värit ovat tavoitteellisia joukkueita, joiden toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja sitoutumista harjoitteluun sekä pelaamiseen. Joukkueet pelaa niin kilpa- kuin haastetasolla sarjapelejä, turnauksia ja harjoitusotteluita.


Ilves P07lla on myös oma kotisivu osoitteessa www.IlvesP07.fi.
Ilves Po8 löydät erikseen myös täältä: www.ilvesjalkapallo.fi/joukkue5791