Poikien U15-turnaukseen mukaan kaksi Ilves-pelaajaa

21.11.2019

Nuorien poikien maajoukkue eli U15 lähtee ensi viikonloppuna ensimmäiselle reissulleen Portugaliin. Kyseessä on kovatasoinen neljän maan UEFA Development -turnaus, johon Suomen lisäksi osallistuvat Espanja, Portugali sekä Italia.

Ilveksestä joukkueen mukaan lähtivät Juho Talvitie sekä Daniel Armstrong. Varsinkin Juho on jo ehtinyt kiinnittää suomiota Suomen rajojen ulkopuolella. Hän on jo käynyt tutustumassa tanskalaisen FC Midtjyllandin toimintaan ja pelannut heidän akatemiansa mukana kansainvälisessä turnauksessa. Vuodenvaihteen jälkeen hän matkaa myös Englantiin näyttämään taitojaan. Kyseessä on todellakin lahjakas suomalainen jalkapalloilija, josta varmasti tullaan jatkossa kuulemaan paljon.

Molemmat pelaajat lähtevät innolla matkaan ja haluavat mitata tasoaan muihin eurooppalaisiin ikätovereihinsa nähden. Luvassa on kovatempoisempia sekä fyysisempiä otteluita kuin mitä kotimaan kentällä on saanut pelata. Danielin vahvuuksiin kuuluukin fyysinen pelaaminen, joten hän jo odottaakin päästäkseen kamppailemaan kovia vastustajia vastaan.

Loistavaa työtä ikäluokassa tehnyt valmentaja JP Berg on mielissään suojattiensa pääsystä kovaan turnaukseen. Ilveksen C-akatemiasta oli JP:n mukaan pari muutakin pelaajaa aivan hyvin mahtunut joukkueeseen, mutta tietää heidän saavan vielä mahdollisuuden.

Akatemiatoiminta on osoittautunut toimivaksi harjoitteluympäristöksi. Taitavimmat ja motivoituneimmat pelaajat haastavat toisiaan jokaisessa harjoitteessa ja ammattinsa osaavien valmentajien opit tuntuvat imeytyä pelaajiin tehokkaasti. Keltavihreä tulevaisuus näyttää hyvältä!

Katso alla olevilta videoilta Juhon ja Danielin sekä JP:n mietteet ennen poikien turnaukseen lähtöä:

20.05.2020Toukokuun Kuukauden vapaaehtoinen - Ville Rytkönen
07.05.2020Ilves jalkapallon Kunnossa Kaiken Ikää -toiminta
06.05.2020Tiedote: Ilves aloittaa pienryhmäharjoittelun junioriedustusjoukkueissa 5.5. alkaen!
28.04.2020Huhtikuun Kuukauden vapaaehtoiset - Tuija Helminen & Tea Lindholm
23.04.2020 10:20Ilves jalkapallon kannatusjäsenten määrä kasvaa koko ajan
16.04.2020Ilves ry mukana ikäihmisten kauppakuljetuksessa
14.04.2020Inside Ilves: Valtteri Kumpuniemi - tyttöjen uusi talenttivalmentaja
03.04.2020Joni Lehtoselle ja Toni Kalliolle UEFA Pro -lisenssit
31.03.2020Koronaepidemian vaikutukset Ilves ry:n jalkapallojaoston toimintaan ja maksuihin
30.03.2020Ilves ry:n yt-neuvottelut

Siirry arkistoon »