Merkittävässä Captain's Ball -gaalassa tunnustuksia Ilveksille

26.11.2019

captains.png

Palloliiton merkittävää Captain's Ball -gaalaa vietettiin kauden 2019 osalta Helsingissä viime torstaina. Arvokkaassa tilaisuudessa palkittiin myös Ilveksiä, kun vuoden poikajoukkueen valmentajana palkittiin Joni Lehtonen ja vuoden lupaavana nuorena naispelaajana Roosa Tuominen.

Perinteiseen tapaan myös kaudella 2019 valittiin Veikkausliigan parhaat pelaajat pelipaikkakohtaisesti ja kauden parhaan maalivahdin palkinnon voitti Ilveksen Mika Hilander. Veikkausliigan Vuoden tulokkaan palkinnon puolestaan voitti Jair. Lisäksi Roosa koppasi vielä toisen palkinnon Naisten Liigan vuoden tulokaspelaajana. Ilves-perhe onnittelee kaikkia voittajia!

Ilveksen talenttivalmentajana toimivaa Lehtosta kuvattiin ”petomaiseksi pelaajien kehittäjäksi”. Tuomisen palkintoa perusteltiin näin: ”Naisten lupaava nuori pelaaja on nopea ja aina vaarallinen hyökkääjä, joka kykenee viimeistelemään monipuolisesti. Aggressiivinen ja kovalla työmoraalilla puolustava Tuominen on tärkeä joukkuepelaaja ja pystyy omilla teoillaan tekemään ympärillä olevista pelaajista vielä parempia. Hän on ollut kuluneella kaudella ratkaisupelaaja joukkueellensa niin U19-maajoukkueessa kuin Ilveksen Naisten Liiga -joukkueessakin.”

Lehtonen kuvasi tilaisuutta arvokkaaksi ja lämminhenkiseksi. Huuhkajien menestys luonnollisesti tuo positiivisuutta kaikkeen suomalaiseen jalkapalloon liittyvään, ja se näkyi myös gaalassa. Hän kokee saavansa huomionosoituksesta taas pitkäksi aikaa lisää energiaa arjen työhön. ”Ihan samalla tavalla kuin pelaajalle, myös valmentajalle positiivisen palautteeen saaminen on tärkeää”, Joni kertoo.

Erityisesti Lehtosta lämmittää se, ettei palkinto tullut yksittäisen nappikauden tai mestaruuden jälkeen, vaan enemmänkin pitkäjänteisestä työstä ja sen sisällöstä.

”Kiitokset palkinnosta kuuluvat tietysti pelaajille ja tiimeille, joiden kanssa minulla on ollut ilo työskennellä – ilman heidän panostaan valmentamisella ei ole merkitystä. Tällä ajankäytöllä ja heittäytymisellä työskentely ei olisi mahdollista, ellei koko perhe eläisi mukana futiksessa ja olisi tukena joka päivä, siitä suurkiitos heille."

Roosa "Rossu" Tuominen on samoilla linjoilla tilaisuuden hengestä. Itsekriittiselle pelaajalle palkinnot tulivat puskista. "Varsinkaan Vuoden tulokaspelaaja -palkintoa en osannut odottaa, joten menin aivan sanattomaksi! Vuosien työmäärät, joita olen futikseen uhrannut, saivat nyt tunnustusta – vaikka tietenkin myös joukkueella on oma osuutensa asiaan", Tuominen kertoo pilke silmäkulmassa.

Roosa kuvaa tiedostavansa nyt paremmin omat taitonsa ja kykynsä pelaajana. "Haluaisin kiittää mun perhettä ja läheisiä kaikesta tuesta näiden vuosien aikana ja koko joukkuetta sekä taustoja! Haluaisin myös kiittää kaikkia vuosien aikana mukana olleita valmentajia. Eritoten haluan kiittää alkukauden päävalmentajaa Mikko Lepistöä, joka tsemppasi positiivisella asenteellaan ja uskalsi laittaa mut uuteen rooliin viime kaudella ja sitä kautta myös mahdollisti mun kehittymisen eri osa-alueilla. Samoin kiitän nykyistä päävalmentajaamme Mika ”Lada” Lahtista, joka mahdollisti mun oman maaliennätyksen pitämällä tason korkealla joka tapahtumassa!" Roosa kiittelee.

05.12.2019Ilves-Appiin uusi ominaisuus, auttaa vanhempia
05.12.2019K-Citymarket Turtolan K-Plussa-sponsorointiyhteistyöstä kertyvä tuki kohdennetaan Ilveskentän toimintaympäristöön
03.12.2019 10:00Parasta aikaa yhdessä! Veikkausliigakausikortti Ilves-juniorin vanhemmalle vain 60 euroa
01.12.2019Ilveksen Instassa jalkapalloaiheinen joulukalenteri
26.11.2019Merkittävässä Captain's Ball -gaalassa tunnustuksia Ilveksille
21.11.2019Poikien U15-turnaukseen mukaan kaksi Ilves-pelaajaa
20.11.2019Matkalaskut 2019 huomioitavaa
12.11.2019Palkitut edustusjoukkueiden päättäjäisissä ja toimihenkilöpäättäjäisissä
11.11.2019Ilveksen Janne-Pekka Laine Suomen U19-joukkueen mukana EM-karsintaturnaukseen Tanskaan
09.11.2019Ilves on tehnyt yhteistyöseurasopimuksen LeKi-futiksen kanssa

Siirry arkistoon »