Marko Nurminen jatkaa B-tyttöjen vastuuvalmentajana ja Valtteri Kumpuniemi tyttöjen talenttivalmentajana!

11.10.2020

Marko_Nurminen_Kristiina.jpeg

Marko Nurminen on myös ensi kaudella B-tyttöjen vastuuvalmentaja. Kuva: B-tyttöjen kuva-arkisto.

Marko Nurminen jatkaa myös ensi kaudella B-tyttöjen valmennuksessa. Valtteri Kumpuniemi puolestaan jatkaa tyttöjen talenttivalmentajana ja hän on edelleen vastuussa TFA:n toiminnasta.

B-tyttöjen vastuuvalmentaja Nurminen on ollut joukkueen mukana jo pidemmän aikaa. B-tytöt ovat suorittaneet nousujohteisesti tuloksellisesti haastavan heinäkuun jälkeen.

Tampereelle ja Ilvekseen viime talvena saapunut Kumpuniemi on uudempi kasvo, joka on vastannut TFA:n sisällöistä alkuvuodesta lähtien.

”Ollaan saatu tällä kaudella luotua harjoitteluun toimivat raamit ja harjoitellut sisällöt ovat siirtyneet kentälle. Tästä kiitos koko valmennustiimille. TFA:n toiminta ja Tampereen Urheiluakatemian vahva tuki on myös nostanut koko toiminnan laatua valtavasti, kun voidaan kiinnittää huomiota pelaajan kehittymiseen kokonaisvaltaisemmin. Tämä kaikki on johtanut siihen, että ollaan saatu peleissä myös parempia tuloksia.

Jo nyt voidaan olla kohtuullisen tyytyväisiä kauteen ja pelaajien sitoutumiseen. Seuraavan kauden aikana halutaan ottaa vielä askelia eteenpäin ja nostaa päivittäisten toimintojen tasoa”, Kumpuniemi naulaa.

Kolmen sarjan joukkue

Ilveksen B-tytöt ovat pelanneet jopa kolmea sarjaa tällä kaudella. Toissa viikonloppuna päätökseen tullut T18 SM-sarja päättyi keltavihreiden osalta lopulta neljänteen sijaan, vain pisteen kolmanneksi tulleen JyPKin takana. Joukkue teki vaikean alun jälkeen hienon nousun mukaan mitalikamppailuun.

T18 Ykkösessä joukkue puolestaan esiintyi B-lohkossa. T18 Ykkösessä keltavihreät sijoittuivat kahdeksannelle sijalle.

Naisten Kakkosen A-lohkossa joukkueen jälki oli päätä huimaavaa. 13 otteluun Kakkosessa mahtui 11 voittoa ja ainoastaan yksi tappio. Joukkueen maaliero oli 42-11 ja B-tytöt eli Ilves/2 nappasivat lopulta A-lohkon voiton. Paikalliskilpailija TPV pääsi Ilveksen kanssa tasapisteisiin, mutta Ilves/2 otti lohkovoiton maalieron turvin.

Nousukarsinnat

Kakkosen kautta on jäljellä enää kahden nousukarsintapelin verran. Taistelussa noususta naisten Ykköseen keltavihreät saavat vastaansa espoolaisen EBK:n. Ensimmäinen nousukarsintaottelu pelataan Ilves-kentällä sunnuntaina 11. päivä kello 13 alkaen. Toinen ottelu pelataan Espoossa lauantaina 17. lokakuuta.

Lisää TFA:sta ja uusista Tampereelle saapuneista pelaajista voi lukea viime viikon uutisesta https://www.ilvesjalkapallo.fi/uutiset.html?186163.

Vade.JPG

Valtteri Kumpuniemi pitää jatkossakin huolta TFA:n toiminnasta sekä talenttivalmennuksesta.

30.10.2020Haemme maalivahtivalmentajaa/iltapäiväkerhon ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen!
29.10.2020Ilves jalkapallon lokakuun Kuukauden vapaaehtoinen - Satu Hakala
22.10.2020B-tytöillä avoimet harjoitukset viikoilla 44-48 - tervetuloa näyttämään osaamista laadukkaan porukan pariin
19.10.2020Ilveksen Ice Power -klinikkatoiminta - klinikkakäyntejä oli menneellä kaudella huikeat 1423 kappaletta
17.10.2020B-tytöt varmistivat nousun naisten Ykköseen! - EBK taipui Espoossa
13.10.2020K-Caara Ilves Cup -kutsuturnauksen kuvagalleria - viimeinen rutistus ennen uutta kautta
11.10.2020Marko Nurminen jatkaa B-tyttöjen vastuuvalmentajana ja Valtteri Kumpuniemi tyttöjen talenttivalmentajana!
10.10.2020A-pojat Suomen mestariksi - P20 SM-sarjan voitto varmistui viimeisellä kierroksella lukemin 1-6!
07.10.2020Yhteistyöseuratoiminta - uusi seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä Petri Plym on tärkeänä linkkinä seurojen välillä
02.10.2020Uusia kasvoja TFA:ssa - haastattelussa Tampereelle muuttaneet Elli Näsman, Sofia Määttä ja Patricia Bohui

Siirry arkistoon »