Ilves jalkapallon helmikuun Kuukauden vapaaehtoinen on Mikko Tepsa!

18.02.2021

MikkoTepsaHelmikuu.JPG

Mikko Tepsa Kaupissa ennen P13-joukkueen treenejä.

Ilveksen juhlavuoden toinen Kuukauden vapaaehtoinen on junioriedustuksessa vaikuttava ja myös Ilves Futis-Liigan toiminnassa nähty Mikko Tepsa!

Myös Mikolle lähtee Kuukauden vapaaehtoisena seuran aikuisten edustusjoukkueiden kausikortit.

Kerro kuka olet ja mitä vapaaehtoistehtäviä teet?

”Olen Mikko Tepsa, 42-vuotias kahden futisjuniorin isä Vuoreksesta. Työelämässä toimin koulutustehtävissä ja Ilveksessä toimin osana valmennustiimiä F8-poikien edustusjoukkueessa.”

Miten kauan olet ollut mukana Ilveksen toiminnassa?

”Neljäs kausi meneillään mukana toiminnassa, kolme kautta Ilves Futis-Liigassa ja nyt ensimmäinen menossa edustusjoukkueen puolella.”

Kuinka innostuit lähtemään mukaan toimintaan?

”Ilmoittauduin mukaan vapaaehtoistoimintaan samalla kun lapset halusivat aloittaa jalkapalloharrastuksen. Haluan olla mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastusta omien kykyjeni mukaan, koska omista lapsuuden/nuoruusajan urheiluharrastuksista on ollut minulle itselleni valtavan suuri merkitys positiivisessa mielessä.”

Oletko oppinut jotain vapaaehtoishommissa? Jos olet, niin mitä?

”Itsensä kehittäminen tässä onkin osa viehätystä, kun voi samalla laji- ja yhteistyötaitoja opettamalla itsekin oppia, sekä kehittyä ihmisenä ja vanhempana. Lasten kanssa tehdessä saat rehellistä suoraa palautetta toiminnastasi.

Jotta voit motivoida lapsia, täytyy itse olla innostunut ja läsnä harjoituksissa, kärsivällisyyttä olen oppinut ja vielä on opittavaa siinäkin, myös omiin työelämän haasteisiin olen saanut vietyä oppeja jalkapallokentältä.”

Mikä fiilis on kaudesta 2021, kun on seuran juhlavuosi ja kaikkea muutakin?

”Jännä nähdä, mitä kausi 2021 tuo tullessaan, toivottavasti saadaan vietyä läpi ilman tiukkenevia rajoitustoimia, tarkoittaen, että pysymme terveenä ja voimme nauttia hienosta urheilulajista kukin haluamallaan tavalla, pelaamalla tai vaikka kannustamalla katsomon puolelta.”

Miksi seuratoimintaan kannattaa sitten lähteä messiin? Niin junioriedustukseen kuin Ilves Futis-Liigaankin!

”Ehdottomasti suosittelen lämpimästi lähtemään mukaan seuratoimintaan, sillä olemalla mukana toiminnassa, omien mahdollisuuksiensa mukaisesti, auttaa mahdollistamaan lapsille ja nuorille edullisen harrastuksen hienon joukkuelajin parissa, jossa kaikki oppii jalkapallotaitojen lisäksi tärkeitä elämän taitoja.

Kun toimihenkilöitä on riittävästi, ei kenenkään tarvitse yksin kantaa liian suurta kuormaa, joka helposti vaikuttaa tekemisen laatuun ja sitä kautta lasten sekä nuorten viihtyvyyteen toiminnassa. Tehtäviä, joita tekemällä voi auttaa, on todella monenlaisia ja kaikkeen saa apua tarvittaessa. Yhdessä tekeminen kentällä ja kentän laidalla iloisella ilmeellä antaa monin kerroin enemmän kuin ottaa, laatuaikaa.”

Mikä on itsellesi kaikkein tärkein asia seuratoiminnassa?

”Minulle tärkeintä seuratoiminnassa on auttaa mahdollistamaan lasten ja nuorten kehittyminen yksilöinä, ihmisinä ja jalkapalloilijoina hyvässä yhteisössä. Nähdä mahtavien lajitaitojen kehittyvän, kun porukalla yhdessä harjoitellaan tosissaankin ja silti iloisella ilmeellä!”

Loppuun, oletko jalkapallofanaatikko? Mistä muista seuroista tykkäät kuin Ilveksestä!

”Ilveksen lisäksi seuraan jonkin verran eurofutista, suosikkiseura löytyykin Englannin Valioliigasta, Liverpool.”

Onnittelut vielä helmikuun Kuukauden vapaaehtoisen tittelistä, Mikko! Muiden Kuukauden vapaaehtoisten haastatteluja löytyy täältä: https://www.ilvesjalkapallo.fi/41522.

05.05.2021Ilves jalkapallon päivitetty koronatilanne (5.5.2021)
04.05.2021 9:00Ilves hakee päätoimista tyttöjen talenttivalmentajaa
29.04.2021 14:10Uusi Ilves-fanituotteiden verkkokauppa on nyt avattu
28.04.2021Ilves jalkapallon päivitetty koronatilanne (28.4.2021)
22.04.2021Ilves jalkapallon huhtikuun Kuukauden vapaaehtoinen on Hilppa Tolonen!
21.04.2021Ilves Futis-Liiga ja BearIT jatkavat yhteistyötään!
14.04.2021Ilves jalkapallon päivitetty koronatilanne (14.4.2021)
13.04.2021Ilves kesäkerho järjestetään Vuoreksessa 7.-24. kesäkuuta
10.04.2021ILVES RY VIETTÄÄ LAUANTAINA 10. HUHTIKUUTA 90-VUOTISSYNTYMÄPÄIVÄÄNSÄ!
09.04.2021Ilves Futis-Liiga sai uudet kotisivut!

Siirry arkistoon »