Fysioterapiaklinikka uudistuu, Kaudella 2017 CoolX-klinikka

25.11.2016

Ilves järjestää tälläkin kaudella juniorijoukkueille fysioterapiapalvelut käyttöön säännöllisesti ja harjoituspaikoille.

C15-E10 ikäluokkien pelaajilla on mahdollisuus käyttää CoolXklinikan palveluja kahdesti viikossa, maanantaisin ja torstaisin klo 17:00-18:00. Klinikalle voi varata 10 minuutin ajan Osallistujat.com sivuston kautta. Toiminnalla halutaan varmistaa, että pelaaja pääsee tapaamaan fysioterapeuttia tarpeen vaatiessa. CoolX-klinikalla tarjotaan ensikontakti terveydenhuoltoon mm. rasitus- ja kasvukivuissa.

CoolX- Klinikalla fysioterapeutti tekee fysioterapia- arvion pelaajan toimintakyvystä ja antaa tarvittavia ohjeita vammojen hoitoon. Fysioterapeutti tekee myös arvion jatkotutkimusten tarpeesta ja ohjaa tarvittaessa lääkärin tai muun asiantuntijan vastaanotolle. CoolX-Klinikalla pyritään tukemaan urheilu- ja rasitusvammoista toipuvia pelaajia sekä ennaltaehkäisemään vammojen syntymistä.

Klinikkatoiminnasta on positiivisia kokemuksia usean kauden ajalta. Olemme pystyneet ohjaamaan pelaajia omatoimiseen ja huoltavaan harjoitteluun sekä vähentämään seuran junioripelaajien loukkaantumismääriä.

Esimerkiksi viime kaudella ei seurassa ollut yhtään eturistisidevammaa, kun niitä oli vielä muutama vuosi sitten 11 kauden aikana.

Myös valmentajien tukeminen työssään on tärkeää. Valmentajat saavat tarvittaessa palautteen pelaajansa tilanteesta ja apua harjoittelun suunnittelussa kuntoutuksen aikana

CoolX-Klinikalla vastaanotosta huolehtivat fysioterapiaopiskelijat Veera Huotari ja Saija Tarvainen.

Klinikkatoiminnasta vastaa Ilveksen fysioterapeutti Heli Rekimies, joka on tarvittaessa käytettävissä myös varsinaisella klinikalla. Helin vastuulle kuuluu mm. valmentajien auttaminen arkityössään kuntoutuvan pelaajan harjoittelun suunnittelussa.

Ilveksen junioripuolen yhteistyökumppanit lääkintähuollossa ovat CoolX ja Intersport, Koskikeskus.

CoolX:n valikoimista löytyy niin pelaajien kuin kotiväen tarpeisiin erilaiset urheiluteipit, tuet, kylmähoitotuotteet ja lihaksien rentoutukseen ja lämmittelyyn sopivat tuotteet. CoolX valikoima löytyy Koskikeskuksen Intersportista.

https://www.cool-x.fi/

30.03.2020Ilves ry:n yt-neuvottelut
27.03.2020K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen: "Meille on tärkeätä, että juniorit saa Tampereella mahdollisuuden" - K-Plussan tukirahat käytetään Ilves kentän kehittämiseen
26.03.2020Maaliskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Päivi Meduri
18.03.2020Ilves x Intersport Koskikeskus - 20 vuotta yhteistyötä
16.03.2020Päivitetty 16.3. klo 21.00: Ilves jalkapallojaosto tiedottaa koronavirukseen liittyen
15.03.2020Ilves ry toimisto avoinna
06.03.2020Jouko Turunen on valittu poikien valmennuspäälliköksi!
04.03.2020Inside Ilves: Risto 'Rike' Valkeala - Mr. Ilves
28.02.2020Valtakunnallinen toisen asteen haku käynnissä - Tampereelle voi hakea nyt jalkapallon huippuympäristöön
24.02.2020Helmikuun kuukauden vapaaehtoinen - Satu Huuhtanen

Siirry arkistoon »