Yhteistyöseuratoiminta - uusi seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä Petri Plym on tärkeänä linkkinä seurojen välillä

07.10.2020

SVOK1.JPG

Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä eli SVOK: Petri Plym.

Ilveksen eri juniori-ikävaiheissa jo yli 20 vuotta valmentanut Petri Plym ottaa uuden haasteen vastaan ja aloittaa uutena Ilveksen ja Palloliiton päätoimisena seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjänä (SVOK), jonka työpanos kohdistuu ensisijaisesti valmentajien koulutukseen Ilves junioriedustuksessa, Futis-Liigassa sekä nimensä mukaisesti seurayhteisön, eli Ilveksen yhteistyöseurojen LeKi-futiksen, Ylöjärven Ilveksen, FC Vapsin sekä Oriveden Tuiskun välillä.

Seurayhteisö kattaa näin ollen noin 6000 pelaajaa ja heidän valmentajansa. Näiden seurojen lisäksi myös kaikki muutkin Pirkanmaan seurojen valmentajat ovat tervetulleita osallistumaan seurayhteisön koulutuksiin.

Palloliitto ja Ilves ovat valinneet strategiseksi painopisteeksi valmentajakoulutuksen sekä laaja-alaisen seurayhteistyön kehittämisen, jonka tavoitteena on taata jokaiselle nuorelle jalkapallon harrastajalle koulutettu valmentaja ja laadukas harjoitteluarki omassa seuraympäristössään. Tavoitteen tukena on uudistettu myös Palloliiton koulutusjärjestelmä, joka julkaistiin pari viikkoa sitten: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/tavoitteena-etta-jokaisella-lapsella-ja-nuorella-osaava-ja-koulutettu-valmentaja.

Petri Plymin uuteen SVOK-rooliin kuuluu alimman tason valmentajakurssien kouluttajana toiminen sekä tutorointi, tutustumiskurssit, futisvalmentajan starttikurssit, ikävaihekoulutukset (6-11 vuotiaat) sekä UEFA C -kurssi. Näiden lisäksi uudistettuun valmentajanpolkuun kuuluu erilaiset teemakoulutukset, jotka myös aloitetaan Tampereella asteittain uuden 2021 kauden aikana.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Valmentajan_polut.png

Valmentajan monenlaiset polut. Kuva: Suomen Palloliitto.

Tietotaito hyötykäyttöön SVOK-roolissa

Uuden seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjän tietotaito ja valmennusosaaminen halutaan ottaa käyttöön.

”Uudessa roolissani halutaan hyödyntää tätä kokemustani tamperelaisen sekä suomalaisen futiskentän tuntemisessa ja ymmärtämisessä. Uskon pystyväni auttamaan ja tukemaan uusia, aloittelevia sekä kokeneempiakin koutseja ja antamaan heille niin sanotusti työkaluja käyttöön omaa kokemustani hyödyntäen”, Plym itse kertoo.

”Olen tehnyt aiemmissa tehtävissäni paljon tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan seurojen ja heidän toimijoiden kanssa ja se korostuu nyt entisestään uuden roolini myötä. Uskon, että yhdessä voimme tehdä merkittävän muutoksen parempaan koulutettujen valmentajien määrässä ja lasten arjen harjoittelussa”, hän jatkaa.

Yhteistyötä ympäri maakuntaa

Ilveksen seurayhteisö on jo aloittanut SVOK-toiminnan syksyllä 2019 mutta korona sotki sitäkin pahasti. Yksi jo aloitetuista toimintamuodoista on ollut E-pojille järjestetty yhteistyöseurojen talenttiharjoitus.

”Meillä on joka toinen keskiviikko talenttiharjoitus, jota on aiemmin vetänyt Jan-Erik Kotka. Talenttiharjoituksissa on mukana kuusi Ylöjärven Ilveksen ja kuusi LeKin pelaajaa. Eli minä rupean vetämään marraskuusta eteenpäin harjoituksia ja pelaajien lisäksi harjoituksiin osallistuu näiden joukkueiden omat valmentajat, jotka toimivat apuna harjoituksissa ja ovat samalla itse oppimassa ja kehittämässä omaa osaamistaan”, SVOK kertoo.

Tämä toimintamuoto on saanut jo paljon positiivista palautetta osallistujilta. Tyttöjoukkueissa yhteistyö on ollut vielä toistaiseksi suoraan yksittäisten pelaajien vierailua toistensa harjoituksissa ja peleissä, mutta jatkossa selvitetään myös tyttöjoukkueissa talenttiharjoituksen aloittamista.

”Talenttitoiminta tosiaan jatkuu marraskuussa ja siihen tehdään pieniä tarkennuksia. Aiemmin harjoitukset keskittyivät Tampereelle, mutta nyt aloitamme kokeilun, että harjoitus- ja seuravierailuja tehdään vuorotellen myös yhteistyöseurojen luona. Vierailujen aikana minä olen seuran käytettävissä joko harjoitusten vetäjänä, tutorina tai sitten valmennuskouluttajana seuran kaikille valmentajille tarpeen mukaan. Tällä tavoin pyrimme jalkautumaan mahdollisimman monen valmentajan arkeen ja saada entistä parempi vaikuttavuus”, Plym sanoo.

Erilaisia pelaajapolkuja ja yhteistyömuotoja - Lempäälän pojat

Keltavihreillä junioriedustusjoukkueilla on tällä hetkellä käynnissä avoimet harjoitukset, joista valitaan pelaajia junioriedustusjoukkueisiin. Nämä ovat aina jännittäviä paikkoja pelaajille ja siksi avointen lisäksi yhteisöseuratoimijat ovat kehittäneet jo aiemmin esitellyn talenttitoiminnan madaltaakseen kynnystä osallistua ja samalla tekemällä tutuksi erilaisia yhteistyöseuramuotoja pelaajille, vanhemmille ja seuratoimijoille.

”Lempäälän pojista esimerkiksi Ruutin Eerik, joka on syntynyt 08, on käynyt meidän harjoituksissa koko talven aina maanantaisin. Lisäksi on käynyt muutamia 07 poikia. Tämän lisäksi pojat ovat olleet mukana kesän aamuharjoituksissa.

Koska pelaajia ja ihmisiä on erilaisia, jokaiselle pelaajalle yritetään luoda omanlainen polku, jota kulkea omalle huipulle saakka. Miten kannattaa treenata ja kuinka paljon, ja missä harjoitus/peliryhmässä olisi kehitykseen nähden hyvä toimia. Jossakin vaiheessa voi olla oikea hetki siirtyä myös keltavihreisiin väreihin mutta tavoitteena on, että jokainen pelaaja pääsisi treenaamaan mahdollisimman lähellä kotiaan ja mahdollisimman pitkään. Mahdolliset seurasiirrotkin tehdään avoimesti seurojen yhdessä sovittujen sääntöjen mukaisesti pelaajan edun mukaisesti”, Plym vahvistaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

2F8A9104-1.JPG

Eerik Ruuti kamppailemassa pallosta LeKi-paidassa. Kuva: Kari Luukkonen/Calahan kuvat.

Kommentit Lempäälästä

Yhteistyöseuratoimintaa kommentoi myös LeKi-Futiksen junioripäällikkö Matti Tuominen.

Miten yhteistyö on mielestäsi sujunut? 

”Seurojen välinen yhteistyö on alkanut mielestäni hyvin, huomioiden haasteet mitä meillä nyt on ollut tämän koronaepidemian johdosta. Ollaan saatu jo paljon konkreettista aikaiseksi, muun muassa E-ikäluokan talenttiharjoitukset, valmentajakoulutuksia ja yksittäisten pelaajien pelaajapolun rakentamista yhteistyössä. Erityisen tyytyväinen olen avoimesta ja tiiviistä vuoropuhelusta seurojen edustajien välillä.”

Osaatko sanoa, että ovatko LeKin juniorit olleet tyytyväisiä, ovatko he saaneet yhteistyön myötä jotakin lisää omaan harjoitteluun?

”Talenttiharjoituksissa ja muutamassa pelitapahtumassa meiltä on ollut osallisena noin 12 poikaa, jotka kaikki ovat olleet tyytyväisiä sen perusteella mitä olen heidän kanssaan jutellut. Lisäksi meillä on ollut useammasta ikäluokasta pelaajia Ilveksen viikoittaisissa harjoituksissa, kerran viikossa, erityisesti talvella sekä kesän aamuharjoituksissa. Näiden pelaajien osalta olen ymmärtänyt, että kyseinen malli on ollut hyvä sekä pelaajan itsensä kannalta, että myös pelaajan perheen mielestä. Tämä johtaa siihen, että mahdolliset seurasiirrot tapahtuvat hyvässä hengessä ja koordinoidusti, mitä pidän erittäin tärkeänä.

Pelaajat kokevat saavansa omaan harjoitteluunsa lisää paljon jo siitä, että tulee hieman ulkopuolinen valmentaja. Lisäksi hyödynnämme yhteistyötä palautteen antamiseen, tätä pelaajat eivät aina välttämättä edes tiedä, että taustalla pelaajista kuitenkin keskustellaan ja on hyvä, että meillä on useamman valmentajan näkemys pelaajasta jopa yli seurarajojen.

Itse harjoittelun osalta pyritään siihen, että pelaajalle saataisiin yksi harjoitus viikossa, joka olisi hänelle omaa ympäristöään kovempi muiden pelaajien vasteen osalta.”

Osaatko sanoa, että miten yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa; onko luvassa joitain uusia kuvioita vai onko nykyinen yhteistyön malli hyvä?

”Nykyisessä mallissa on paljon hyvää mutta myös kehitettävää. Uutena asiana tulee mukaan nyt talvella maalivahtivalmennus Jussi Helanderin johdolla. Toivon mukaan kauden 2021 osalta on korona jo nitistetty sen verran, että pystyttäisiin järjestämään seurapäivätapahtuma, jossa pelattaisiin ja oltaisiin myös katsomassa Veikkausliigaa tai Kansallista Liigaa. Ajatuksissa olisi myös se, että voisimme hyödyntää SVOKin ammattitaitoa tasaisin väliajoin, erilaisin keinoin.”

Missä kaikissa ikäluokissa LeKi-pelaajia on mukana?

”Olemme nyt testanneet yksittäisten pelaajien osalta sitä mallia, että pelaaja on kerran viikossa sovitusti Ilveksen mukana. Tuossa on ollut mukana pelaajia 2009, 2008 ja 2007 ikäluokista. Toki kokonaisuutena näemme ja pyrimme yhteistyötä viemään siihen suuntaan, että se koskisi koko meidän seuran pelaajapolkua ja näistä asioista onkin jo Ilveksen kanssa keskusteltu.”

Tuleeko mitään kehitysehdotuksia mieleen tähän hetkeen?

”Ehdottomasti tyttöjen osalta pitää alkaa miettimään toimivia malleja ja päästä seuraavaksi konkreettiselle tasolle yhteystyössä.”

Aiemmin mainittu 2008 syntynyt Eerik Ruuti sekä toinen LeKi-pelaaja, Niilo Sirén pääsivät myös antamaan kommentit pelaajan näkökulmasta. Pelaajilta kysyttiin, että mitä he ovat tykänneet toiminnasta, onko ollut helppo päästä mukaan joukkueeseen ja onko yhteistyön jatkaminen heidän mielestään hyödyllistä.

”Toiminta on ollut hauskaa ja laadukasta. Porukkaan sopeutuminen onnistui helposti ja uudet pelikaverit ovat ottaneet hyvin vastaan.

Hyvässä hengessä on kuittailtu LeKin ja Ilveksen keskinäisistä peleistä. Yhteistyötoiminnan jatkaminen on ehdottomasti kannatettavaa”, Eerik kommentoi.

Alla loppuun vielä Niilo Sirénin kommentit yhteistyöseuratoiminnasta.

Toiminnasta yleisesti

”Treenit ovat olleet hyvän kovavauhtisia, vaihtelevia ja on hyvät uudet joukkuekaverit.”

Hyödyllisyys ja opit

”Kunto on kasvanut itsestään kovatempoisissa treeneissä, tullut lisää pallonkäsittelytaitoa ja olen oppinut liikkumaan kentällä hyvin.”

Haluaisitko olla jatkossakin mukana?

”Joo ja jos olisin tiennyt kuinka hyvä ja mukava porukka Ilves 07 on, olisin halunnut jo pari vuotta aikaisemminkin mukaan. Mutta LeKi-futiksessakin oli hyvä joukkue, jonka kanssa kannatti pelata pitkään ja katsoa mihin asti pärjätään”, Niilo päättää.

DETTTANI_2020_06_Ilves_P07_Ykkonen_Alfa_vs_Beta_085.jpg

Niilo Sirén vauhdissa vihreässä Ilves-nutussa. Kuva: Johanna Pohjavirta/Johannan kuvat.

04.03.2021Kaksi Ilves jalkapallon valmentajaa sai TUES-apurahaa - lue apurahan saaneen Jari Saarisen kommentit!
03.03.2021C Akatemian valmentaja Jani Tulehmo on mukana UEFA A -valmentajakurssilla - kouluttautumassa on yhteensä neljä ilvesläistä
26.02.2021Ilves jalkapallo ja CoachTools-valmennusalusta yhteistyöhön
25.02.2021Hyvänä toisen asteen hakuvaihtoehtona TFA - haastateltavina TFA:ssa mukana olevat Hilkka Koskinen & Sofia Laine
23.02.2021Valtakunnallinen toisen asteen haku on nyt käynnissä - Ilves tarjoaa jalkapallon huippuympäristön tavoitteellisille pelaajille
22.02.2021Kotoutumishanke saa jatkoa Ilveksessä
18.02.2021Ilves jalkapallon helmikuun Kuukauden vapaaehtoinen on Mikko Tepsa!
17.02.2021Ilves jalkapallon päivitetty koronatilanne (17.2.2021)
12.02.2021Ilves Futis-Liigassa mukana vaahtosammuttimen kokoisesta mopoikäiseksi - Atalan C-tyttöjen tarinaa
12.02.2021Leo Kyllönen ja Taha Özcelik sopimukseen edustusjoukkueen kanssa!
09.02.2021Palloliitto jakoi menneenä viikonloppuna viime vuoden alueellisia palkintoja - Valkeala, Skyttä, Määttä, Lehtonen & Priha palkinnonsaajien joukossa!
05.02.2021Jusu Karvonen palasi intohimonsa pariin - myy, markkinoi ja valmentaa Ilveksessä
04.02.2021Maksim Stjopin siirtyy tanskalaiseen FC Nordsjaellandiin!
03.02.2021Ilves 90 -juhlavuosi
03.02.2021Ilves jalkapallon päivitetty koronatilanne (3.2.2021)
02.02.2021Ilves-kasvatti Naatan Skyttä siirtyy ranskalaiseen Toulouse FC:hen - tsemppiä matkaan ''Naatti''!
01.02.2021ILVES FUTIS-LIIGAAN ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI - TULE MUKAAN JUHLAVUODEN FUTIS-LIIGAAN!
28.01.2021Juhlavuoden Ilves Murisee julkaistaan huhtikuun alussa - Murisee täyttää 60 vuotta!
26.01.2021Futis-Liigan kasvatti, naisten edustusjoukkueen pelaaja Johanna ''Junnu'' Salmijärvi aloitti nais- ja tyttötoiminnan lähettiläänä - toimintaa voi seurata sometilin kautta!
22.01.2021Inside Ilves: Gökhan ''Santi'' Celik - ''hyvä valmentaja osaa kuunnella''
20.01.2021Päivitetty koronatilanne (20.1.): Sisäharjoitukset jatkuvat pienryhmissä ainakin 8. helmikuuta asti - ulkona harjoitustoiminta jatkuu entisellään
18.01.2021Ilves jalkapallon vuoden ensimmäinen Kuukauden vapaaehtoinen on Paula Rossi!
08.01.2021Harjoittelua hyvissä oloissa talven saapumisesta huolimatta - myös sisätiloissa harjoittelu on sallittua pienryhmissä 11. tammikuuta alkaen
24.12.2020HYVÄÄ JOULUA!
22.12.2020Jalkapallo-Säätiö myönsi 2000 euron tuen Ilveksen erityisryhmätoimintaan!
21.12.202020 upeaa ilvesläistä lahjoitti liikamaksun HOPA-rahaston hyväksi - vielä ehdit lahjoittamaan!
18.12.2020llves ry jalkapallojaoston toimintakertomus 2019-2020 + muuta mukavaa!
16.12.2020Ilves jalkapallon joulukuun Kuukauden vapaaehtoinen on Pipsa Fält!
15.12.2020 9:33Ilves ja Pihlajalinna jatkavat yhteistyötään
15.12.2020Matkalaskut - huomioitavaa 2021
11.12.2020Kaksoisura mahdollistaa opiskelun ja jalkapallon pelaamisen - haastattelussa SCORES-hankkeessa mukana olleet A-pojista tutut Rasmus Lehtonen ja Artturi Ruuth
06.12.2020Hyvää itsenäisyyspäivää! Itsenäisyyspäivän kunniaksi listauksessa maajoukkuekuvioissa vuonna 2020 esiintyneet ilvesläiset
05.12.2020K-Citymarket Turtola luovutti vuoden 2020 toisen tukisumman Ilves jalkapallolle - kauppiaat Marko ja Kati Vainikainen tekevät tärkeää työtä nuorten harrastamisen edistämiseksi
04.12.2020Neljä ilvesläistä palkinnoille Captain´s Ball -gaalassa - onnea palkituille!
02.12.2020 11:30Ilveksen turnaukset kaudella 2021
27.11.2020Ilves jalkapallo sai Maalipotku ry:ltä 5000 euron koulutustuen - erilaisia koulutuksia seurassa riittää lähes joka lähtöön
24.11.2020Ilves ry, koronatiedote, päivitetty 26.11.
24.11.2020Ilves jalkapallon marraskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Minna Ahonen
21.11.2020Ilves-kasvatit Kansallisessa Liigassa kaudella 2020 - omat kasvatit olivat vahvasti edustettuna
19.11.2020Uusi kausi on täysillä käynnissä - poikien valmennuspäällikkö Jokke Turunen kertoi uudesta kaudesta
13.11.2020Ilves-kasvatit rynnistivät luvatta ja salaa Veikkausliigan peleihin - kauden aikana miesten edustusjoukkueen riveissä esiintyi jopa 14 keltavihreää kasvattia
09.11.2020Kauden 2020 toimihenkilöpäättäjäisiä vietettiin viikonloppuna - katso palkitut toimihenkilöt sekä valmentajat!
06.11.2020Junioriedustusjoukkueiden kauden 2021 pää- ja vastuuvalmentajat
05.11.2020Anssi Ylinen on valittu tyttöjen uudeksi valmennuspäälliköksi!
05.11.2020Junioriedustuksen kauden 2020 palkitut - tsekkaa koko lista!
04.11.2020Otteluraportti: Ilves/2 - Klubi 04 0-3 - nuorten joukkueiden välinen kääntyi lohkovoittajille
01.11.2020Otteluennakko: Ilves/2 - Klubi 04 - kärkikaksikko kohtaa Kakkosen B-lohkon viimeisellä kierroksella
30.10.2020Haemme maalivahtivalmentajaa/iltapäiväkerhon ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen!
29.10.2020Ilves jalkapallon lokakuun Kuukauden vapaaehtoinen - Satu Hakala
22.10.2020B-tytöillä avoimet harjoitukset viikoilla 44-48 - tervetuloa näyttämään osaamista laadukkaan porukan pariin
19.10.2020Ilveksen Ice Power -klinikkatoiminta - klinikkakäyntejä oli menneellä kaudella huikeat 1423 kappaletta
17.10.2020B-tytöt varmistivat nousun naisten Ykköseen! - EBK taipui Espoossa
13.10.2020K-Caara Ilves Cup -kutsuturnauksen kuvagalleria - viimeinen rutistus ennen uutta kautta
11.10.2020Marko Nurminen jatkaa B-tyttöjen vastuuvalmentajana ja Valtteri Kumpuniemi tyttöjen talenttivalmentajana!
10.10.2020A-pojat Suomen mestariksi - P20 SM-sarjan voitto varmistui viimeisellä kierroksella lukemin 1-6!
07.10.2020Yhteistyöseuratoiminta - uusi seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä Petri Plym on tärkeänä linkkinä seurojen välillä
02.10.2020Uusia kasvoja TFA:ssa - haastattelussa Tampereelle muuttaneet Elli Näsman, Sofia Määttä ja Patricia Bohui
30.09.2020Ilves jalkapallon syyskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Tommi Juhola
26.09.2020Mika Lahtinen jatkaa naisten edustusjoukkueen päävalmentajana - valmentaja allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen
25.09.2020Joonas Laurikaisesta B-poikien uusi päävalmentaja
23.09.2020Ilveksen A-pojat jatkavat tutussa komennossa - samaan aikaan taistelu Suomen mestaruudesta käy kuumana
21.09.2020Tyttöjen syysturnaus 2020 -kuvagalleria
18.09.2020Haemme tyttöjen valmennuspäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen
14.09.2020Ilves Fun Tampere 2020 -turnauksen kuvagalleria
14.09.2020Ilveksen ja Fressin yhteistyö jatkuu - Fressi tarjoaa tukea juniorijalkapallolle
08.09.2020Tule valmentajaksi alati kehittyvään futisseuraan!
08.09.2020Paikalliskamppailujen viikko - Ilves/2 kohtaa TPV:n niin naisten kuin miestenkin Kakkosessa
05.09.2020P8-junioriedustusjoukkueen toiminta - Ilveksen pelaajapolun alussa halutaan tuoda pelaajakriteerit esille
30.08.2020Ilves jalkapallon elokuun Kuukauden vapaaehtoinen: Ilona Ivanoff
27.08.2020Tyttöjen U17- ja U18-maajoukkueet sekä poikien U17- ja U19-maajoukkueet leireilevät syyskuussa - 11 ilvesläistä mukaan leireille
25.08.20202012 syntyneille tytöille perustetaan edustusjoukkue tänä syksynä - avoimet harjoitukset alkavat 17. syyskuuta
20.08.2020B-tytöt taistelevat naisten Kakkosen A-lohkon kärkisijasta - T18 SM-sarjassa joukkue on kivunnut kuudenneksi
14.08.2020Katri Mattsson Palloliiton 1. varapuheenjohtajaksi ja Kari Pansio Seuraparlamentin jäseneksi
05.08.2020C14-junioreita valittu Huuhkajaturnaukseen - poikien ensimmäinen maajoukkueturnaus
31.07.2020Kaukajärvellä tarjolla lauantaina huipputason juniorijalkapalloa - P13 ja P15 saavat vastaansa HJK:n
29.07.2020Santeri Haarala & Valtteri Hiilloskorpi - pelimiehiä & paluumuuttajia
28.07.2020P05 lännen alueleirit - 15 keltavihreää sai kutsun leirille
28.07.2020Helmariturnaus Eerikkilässä 30.7. - 2.8. - Ilveksestä mukana useampi pelaaja
27.07.2020Ilveksen 09-poikien joukkuepäivä Ensilässä - Futista ja yhdessäoloa hienoissa puitteissa
22.07.2020Ilves jalkapallon heinäkuun Kuukauden vapaaehtoinen - Merja Hakala
16.07.2020Poikain Parhaat käsidesi - tamperelainen firma on tehnyt lahjoituksillaan paljon hyvää
10.07.2020Arto Rastas - huippukokki urheilijan kasvisruokareseptien takaa
08.07.2020Ilves '08-pelaajien haastattelut - nuorten esiinmarssi osa 2
07.07.2020Ilves '08-pelaajien haastattelut - nuorten esiinmarssi
02.07.2020Ilves-päivä siirtyy ensi vuoden elokuulle
02.07.2020Maalivahtileirin kuvagalleria
30.06.2020Aamuharjoitukset ovat olleet käynnissä muutaman viikon ajan - vetäjiä riittää joka lähtöön
26.06.2020Ilves jalkapallon kesäkuun Kuukauden vapaaehtoinen - Jari Kalliomäki
18.06.2020Maalivahtileiri Kaupin urheilupuistossa 1.-2. heinäkuuta
20.05.2020Toukokuun Kuukauden vapaaehtoinen - Ville Rytkönen
07.05.2020Ilves jalkapallon Kunnossa Kaiken Ikää -toiminta
06.05.2020Tiedote: Ilves aloittaa pienryhmäharjoittelun junioriedustusjoukkueissa 5.5. alkaen!
28.04.2020Huhtikuun Kuukauden vapaaehtoiset - Tuija Helminen & Tea Lindholm
16.04.2020Ilves ry mukana ikäihmisten kauppakuljetuksessa
14.04.2020Inside Ilves: Valtteri Kumpuniemi - tyttöjen uusi talenttivalmentaja
03.04.2020Joni Lehtoselle ja Toni Kalliolle UEFA Pro -lisenssit
31.03.2020Koronaepidemian vaikutukset Ilves ry:n jalkapallojaoston toimintaan ja maksuihin
30.03.2020Ilves ry:n yt-neuvottelut
27.03.2020K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen: "Meille on tärkeätä, että juniorit saa Tampereella mahdollisuuden" - K-Plussan tukirahat käytetään Ilves kentän kehittämiseen
26.03.2020Maaliskuun Kuukauden vapaaehtoinen - Päivi Meduri

Näytä lisää »